Produktai

Rodoma 1–12 iš 44 rezultatų

  • Svoris 400 g.

    Sudėtis: 100% ekologiški grikiai.

    Lietuviški ekologiški lukštentų nekepintų grikių miltai. Grikių miltai – maistingi, nesunkiai virškinami, malonaus skonio. Tinkami naudoti įvairiems kepiniams ir makaronams.

    Lietuvoje pagamintas sertifikuotas ekologiškas produktas

    100 g maistingumas: baltymų kiekis – 12,78 g, angliavandeniai – 72,75 g, riebalų kiekis – 3,0 g, sočiųjų riebalų kiekis – 0,63 g., bendras cukraus kiekis – 0,57 g., druskos – 0,020 g., ląsteliena – 1,21%.

    Energinė vertė: 369 kcal/1565 kJ

    Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, švarioje, gerai vėdinamoje patalpoje, kurių santykinė oro drėgmė ne didesnė kaip 65 %, temperatūra ne didesnė kaip 22oC.

     

    Kilmės šalis: Lietuva.  

    Gamintojas: UAB ,,Ekofrisa“, Plento g. 39, Naraukelio k., Prienų r.

    Akcija!
  • Svoris 100 g.

    Sudėtis: 100% ekologiški grikiai.

    Lietuvoje pagamintas sertifikuotas ekologiškas produktas.

    Be glitimo.

    Trapučiai – lengvas užkandis priešpiečiams, iškylai ar šventiniam stalui.

    Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g: Energinė vertė – 372 kcal/1578 kJ, riebalų – 3,5 g., iš jų sočiųjų riebalų rūgščių – 0,8 g., angliavandenių – 69,8 g., iš kurių cukrų – 2,0 g., skaidulinių medžiagų- 5,9 g., baltymų – 12,5 g., druskos – 0,0 g.

    Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, švarioje, gerai vėdinamoje patalpoje.

    Kilmės šalis: Lietuva.

    Gamintojas: UAB ,,Ekofrisa“œ, Plento g. 39, Naraukelio k., Prienų r.

  • Svoris 4 kg.

    Sudėtis: 100% ekologiški grikiai.

    Be glitimo.

    Grikių kruopos turi mažai riebalų, yra baltymų šaltinis. Kadangi šios grikių kruopos nėra termiškai apdorotos, jos yra šviesesnės ir švelnesnio skonio.  Jas galima naudoti kaip grūdų pakaitalą žmonėms, alergiškiems baltymui gliutenui.

    Šie nekepinti grikiai tinkami ir daiginimui. Daiginti grikiai ypač populiarūs žaliavalgiškoje (raw) mityboje. Daigintus grikius skanu dėti į salotas, kokteilius, iš jų daryti kotletukus. Juos galima valgyti kaip saldžią košę su skystu medumi ar klevų sirupu.

    Lietuvoje pagamintas sertifikuotas ekologiškas produktas.

    100 g maistingumas: baltymų kiekis – 12,56 g, angliavandeniai – 68,82 g, riebalų kiekis – 3,06 g, sočiųjų riebalų kiekis – 0,65 g., bendras cukraus kiekis – 1,3 g., druskos – 0,011 g., ląsteliena – 1,79%. Energinė vertė: 353 kcal/1497 kJ

    Paruošimo būdas: nuplovus virti apie 15 min. Galima sudaiginti arba valgyti žalius.

    Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, švarioje, gerai vėdinamoje patalpoje, kurių santykinė oro drėgmė ne didesnė kaip 65 %, temperatūra ne aukštesnė kaip 22oC.

    Kilmės šalis: Lietuva.  

    Gamintojas: UAB ,,Ekofrisa“, Plento g. 39, Naraukelio k., Prienų r.

  • Svoris 500 g.

    Sudėtis: 100% ekologiški grikiai.

    Be glitimo.

    Grikių kruopos turi mažai riebalų, yra baltymų šaltinis. Kadangi šios grikių kruopos nėra termiškai apdorotos, tai jos yra šviesesnės ir švelnesnio skonio.  Juos galima naudoti kaip grūdų pakaitalą žmonėms, alergiškiems baltymui gliutenui.

    Šie nekepinti grikiai tinkami ir daiginimui. Daiginti grikiai ypač populiarūs žaliavalgiškoje (raw) mityboje. Daigintus grikius skanu dėti į salotas, kokteilius, iš jų daryti kotletukus. Juos galima valgyti kaip saldžią košę su skystu medumi ar klevų sirupu.

    Lietuvoje pagamintas sertifikuotas ekologiškas produktas.

    100 g maistingumas: baltymų kiekis – 12,56 g, angliavandeniai – 68,82 g, riebalų kiekis – 3,06 g, sočiųjų riebalų kiekis – 0,65 g., bendras cukraus kiekis – 1,3 g., druskos – 0,011 g., ląsteliena – 1,79%. Energinė vertė: 353 kcal/1497 kJ

    Paruošimo būdas: nuplovus virti apie 15 min. Galima sudaiginti arba valgyti žalius.

    Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, švarioje, gerai vėdinamoje patalpoje, kurių santykinė oro drėgmė ne didesnė kaip 65 %, temperatūra ne didesnė kaip 22oC.

    Kilmės šalis: Lietuva.  

    Gamintojas: UAB ,,Ekofrisa“, Plento g. 39, Naraukelio k., Prienų r.

    Akcija!
  • Svoris 400 g.

    Sudėtis: 100% ekologiški žirniai.

    Žirniai – vieni maistingiausių augalinių produktų, skatinančių virškinimo sulčių išskyrimą, turi daug baltymų, angliavandenių, mineralinių medžiagų. Juose gausu mineralinių medžiagų: fosforo, geležies, kalcio, kalio, magnio, natrio, sieros, vario. Juose yra vitaminų A, B1, B2, B3, B6, E, H.

    Lietuvoje pagamintas sertifikuotas ekologiškas produktas

    100 g maistingumas: baltymų kiekis – 23,3 g, angliavandeniai – 59,64 g, riebalų kiekis – 1,34 g, sočiųjų riebalų kiekis – 0,18 g., bendras cukraus kiekis – 4,2 g., druskos – 0,018 g., ląsteliena – 2,43 %.

    Energinė vertė: 344 kcal/1460 kJ

    Paruošimo būdas: prieš verdant mirkyti šaltame vandenyje 4 – 6 valandas. Virti santykiu: 1 dalis žirnių, 3 dalys vandens. Virti 35-50 min.

    Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, švarioje, gerai vėdinamoje patalpoje, kurių santykinė oro drėgmė ne didesnė kaip 65 %, temperatūra ne didesnė kaip 22oC.

    Kilmės šalis: Lietuva.  

    Gamintojas: UAB ,,Ekofrisa“, Plento g. 39, Naraukelio k., Prienų r.

    Akcija!
  • Svoris 400 g.

    Sudėtis: 100% ekologiški žirniai.

    Žirniai – vieni maistingiausių augalinių produktų, skatinančių virškinimo sulčių išskyrimą, turi daug baltymų, angliavandenių, mineralinių medžiagų. Juose gausu mineralinių medžiagų: fosforo, geležies, kalcio, kalio, magnio, natrio, sieros, vario. Juose yra vitaminų A, B1, B2, B3, B6, E, H.

    Lietuvoje pagamintas sertifikuotas ekologiškas produktas

    100 g maistingumas: baltymų kiekis – 23,3 g, angliavandeniai – 59,64 g, riebalų kiekis – 1,34 g, sočiųjų riebalų kiekis – 0,18 g., bendras cukraus kiekis – 4,2 g., druskos – 0,018 g., ląsteliena – 2,43 %.

    Energinė vertė: 344 kcal/1460 kJ

    Paruošimo būdas: prieš verdant mirkyti šaltame vandenyje 4 – 6 valandas. Virti santykiu: 1 dalis žirnių, 3 dalys vandens. Virti 35-50 min.

    Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, švarioje, gerai vėdinamoje patalpoje, kurių santykinė oro drėgmė ne didesnė kaip 65 %, temperatūra ne didesnė kaip 22oC.

    Kilmės šalis: Lietuva.  

    Gamintojas: UAB ,,Ekofrisa“, Plento g. 39, Naraukelio k., Prienų r.

    Akcija!
  • Sudėtis: 100% ekologiški grikiai.

    Grikiai kilę iš kalnuotų Azijos vietovių, šiandien paplitę visame pasaulyje. Jie laikomi vienu maistingiausių augalų žemėje.

    Remiantis maistingumo rodiklių duomenų baze (nutritiondata.self.com), grikiai yra vertingų baltymų – juose yra visos esminės amino rūgštys – šaltinis. Grikiuose yra daug vario (110% RPN), mangano (65% RPN), magnio (62% RPN), fosforo (50% RPN), vitamino B3 (44% RPN). Grikiai yra vitamino B2 (29% RPN), geležies (16% RPN), kalio (23% RPN), cinko (24% RPN), seleno (15% RPN) ir pantoteno rūgšties (20% RPN) šaltinis. (RPN – rekomenduojama paros norma).

    Lietuvoje pagamintas sertifikuotas ekologiškas produktas.

    100 g maistingumas: baltymų kiekis – 12,78 g, angliavandeniai – 72,75 g, riebalų kiekis – 3,0 g, sočiųjų riebalų kiekis – 0,63 g., bendras cukraus kiekis – 0,57 g., druskos – 0,020 g., ląsteliena – 1,21%.

    Energinė vertė: 369 kcal/1565 kJ

    Paruošimo būdas: nuplovus virti apie 15 min.

    Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, švarioje, gerai vėdinamoje patalpoje, kurių santykinė oro drėgmė ne didesnė kaip 65 %, temperatūra ne didesnė kaip 22oC.

    Kilmės šalis: Lietuva.  

    Gamintojas: UAB ,,Ekofrisa“, Plento g. 39, Naraukelio k., Prienų r.

    Akcija!
  • Svoris 400 g.

    Sudėtis: 100% ekologiški kviečiai.

    Kvietinė košė suteikia organizmui geležies, būtinos kraujotakos normalizavimui ir sveikai veido spalvai, fluoro, be kurio būtų neįmanoma išlaikyti sveikų dantų, magnio – nepakeičiamo mikroelemento sportininkams ir darboholikams, mangano (normaliai medžiagų apykaitai).

    Kvietinės kruopos rekomenduojamos sergant kepenų ir tulžies pūslės ligomis, teigiama, kad kviečiai sustiprina imunitetą. Labai maistingos, jose daug lengvai virškinamo krakmolo.

    Lietuvoje pagamintas sertifikuotas ekologiškas produktas

    100 g maistingumas: baltymų kiekis – 10,66 g, angliavandeniai – 74,05 g, riebalų kiekis – 1,7 g, sočiųjų riebalų kiekis – 0,31 g., bendras cukraus kiekis – 1,72 g., druskos – 0,62 g., ląsteliena – 1,5 %.

    Energinė vertė: 354 kcal/1503 kJ

    Paruošimo būdas: Prieš gaminimą kruopas nuplauti. 1 dalis kruopų ir 2 dalys vandens. Užvirinama ir virti apie 15 – 20 minučių.

    Galiojimo terminas: 12 mėn.

    Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, švarioje, gerai vėdinamoje patalpoje, kurių santykinė oro drėgmė ne didesnė kaip 65 %, temperatūra ne didesnė kaip 22oC.

    Kilmės šalis: Lietuva.  

    Gamintojas: UAB ,,Ekofrisa“, Plento g. 39, Naraukelio k., Prienų r.

    Akcija!
  • Svoris 400 g.

    Sudėtis: 100% ekologiški miežiai.

    Miežinėse kruopose gausu angliavandenių, ypač krakmolo, ir mineralinių medžiagų – magnio, fosforo, kalio, kalcio. Miežinėse kruopose yra ypač daug ląstelienos, todėl jos skatina tuštinimąsi. Dėl šios priežasties miežinės kruopos itin rekomenduojamos tukti linkusiems žmonėms.

    Lietuvoje pagamintas sertifikuotas ekologiškas produktas

    100 g maistingumas: baltymų kiekis – 11,30 g, angliavandeniai – 72,66 g, riebalų kiekis – 1,52 g, sočiųjų riebalų kiekis – 0,35 g., bendras cukraus kiekis – 2,0 g., druskos – 0,026 g., ląsteliena – 1,63 %.

    Energinė vertė: 350 kcal/1484 kJ

    Paruošimo būdas: Prieš gaminimą kruopas nuplauti. 1 dalis kruopų ir 2 dalys vandens. Užvirinama ir virti apie 15 – 20 minučių

    Galiojimo terminas: 12 mėn.

    Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, švarioje, gerai vėdinamoje patalpoje, kurių santykinė oro drėgmė ne didesnė kaip 65 %, temperatūra ne didesnė kaip 22oC.

    Kilmės šalis: Lietuva.  

    Gamintojas: UAB ,,Ekofrisa“, Plento g. 39, Naraukelio k., Prienų r.

    Akcija!
  • Svoris 400 g.

    Sudėtis: 100% ekologiški kviečiai.
    Kviečių kruopos naudojamos labai įvairiai: želmenims, košėms, duonai, tinka daiginimui.
    Kvietinė košė suteikia organizmui geležies, būtinos kraujotakos normalizavimui ir sveikai veido spalvai, fluoro, be kurio būtų neįmanoma išlaikyti sveikų dantų, magnio – nepakeičiamo mikroelemento sportininkams ir darboholikams, mangano (normaliai medžiagų apykaitai).
    Kvietinės kruopos rekomenduojamos sergant kepenų ir tulžies pūslės ligomis, teigiama, kad kviečiai sustiprina imunitetą. Labai maistingos, jose daug lengvai virškinamo krakmolo.
    Daiginti kviečiai yra geriausias cinko, mangano, vario ir neorganinio fosforo šaltinis. Jie ypač naudingi pavasarį. Mūsų organizmas yra nusilpęs po žiemos, tad vitaminų porcija padės jam atsigauti. Valgyti daigintus grūdus rekomenduojama sergantiesiems skrandžio opa, egzema, tiems, kuriems padidėjęs cholesterolio kiekis.
    Lietuvoje pagamintas sertifikuotas ekologiškas produktas

    100 g maistingumas: baltymų kiekis – 10,66 g, angliavandeniai – 74,05 g, riebalų kiekis – 1,7 g, sočiųjų riebalų kiekis – 0,31 g., bendras cukraus kiekis – 1,72 g., druskos – 0,62 g., ląsteliena – 1,5 %.
    Energinė vertė: 354 kcal/1503 kJ

    Paruošimo būdas: Prieš gaminimą kviečius užmerkite vandenyje (santykiu 1:2) ir pamirkykite 1-3 val. Tada 10 min. pavirkite, pagardinkite prieskoniais ir palikite 1 val., kad išbrinktų.

    Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, švarioje, gerai vėdinamoje patalpoje, kurių santykinė oro drėgmė ne didesnė kaip 65 %, temperatūra ne didesnė kaip 22 C.

    Kilmės šalis: Lietuva.
    Gamintojas: UAB ,,Ekofrisa“, Plento g. 39, Naraukelio k., Prienų r.

    Akcija!

Rodoma 1–12 iš 44 rezultatų

Top