Pagrindinis » Grikių miltų Madlenos

Grikių miltų Madlenos

ekofrisa-admin liepos 12, 2017 Komentarų: 0
D

Dalinamės mūsų draugės Odetos iš blogo „SAMČIO UŽRAŠAI“ receptu:

Odeta rašo:
„Dovanos yra gerai, ypač tos, kurios yra naudojamos dažnai.
Šį kartą noriu padėkoti vienai šauniai mergytei Džiuljetai  už kepimo formele ( senai, bet vis tiek ačiūūūūūūū) ir Ekofrisa už nuostabius grikių miltus. Prisipažinsiu, iki tol nebuvau susidūrusi su grikių miltais, bet kai gavusi dovanų pabandžiau kepinius…Ir sveikiau, ir skaniau…O šie kepinukai gavosi ir korėti dar…“

Grikių miltų Madlenos

 100 gr. grikių miltų,
2 kiaušiniai,
0.5 šaukštelio kepimo miltelių,
90 gr. sviesto ištirpinto,
1 šaukštelis vanilinio cukraus,
75 gr. cukraus.
Gaminimas:
Sumaišyti sausus produktus dubenyje.
Kiaušinius išplakti su cukrumi iki vientisos, lengvos masės.
Įmaišyti sausus produktus, tada supilti ištirpintą sviestą ir išmaišyti.
Palikti masę pusvalandžiui.
Kepimo formas pabarstyti miltais ir dėti po šaukštą masės ir kepti 180 C. temp. apie 10 min.
Iškepus galite apiberti cukraus pudra arba aplieti ištirpintu šokoladu.
Šaltinis: http://samciouzrasai.blogspot.lt/2017/07/grikiu-miltu-madlenos.html

ekofrisa-admin